INLOGGEN


Update gevolgen aardbeving +19 dagen

truck met hulpgoederen truck met hulpgoederen

Langzaam maar zeker begint de rust een beetje terug te keren in Nepal maar de schrik zit er heel erg in bij de mensen. Velen durven nauwelijks meer in huis te slapen, bang voor onnieuw een zware aardschok. Ook de vele naschokken zijn zijn beangstigend.

In de tussentijd gaat de hulpverlening volle kracht door, alhoewel er nog steeds dorpen zijn die niet bereikt zijn. Verheugend zijn de giften die binnenkomen om de mensen in Nepal te helpen. Vandaag hebben we opnieuw 2.000 euro mogen overmaken naar de kerken in Pokhara, totaal hebben we via de stichting al 5.600 mogen geven! Alle gevers nogmaals heel hartelijk bedankt! Alle giften gaan voor 100% door naar Nepal en worden daar ook voor 100% gebruikt voor het doel waar ze voor gegeven zijn.

Maar we zijn er nog lang niet, er is nog een lange weg te gaan en het zal nog vele jaren duren voor de laatste sporen van deze verschrikkelijke gebeurtenis uitgewist zullen zijn.

Hier een aantal foto's van de actie van de kerken in Pokhara die hulppakketten brengen naar dorpen in het Ghorka district:

Kerk in actie in Nepal

Previous ◁ | ▷ Next

Gelezen: 3005 keer