INLOGGEN


Update kerkbouw Odare

De bouw nadert zijn voltooing.

Het heeft heel wat tijd in beslag genomen voordat dit eindelijk zover was, maar de bouw van het tijdens de aardbeving ingestorte kerkje (2 jaar geleden!) begint eindelijk zijn voltooing te naderen. Onder toezicht van een diaken van Naya Gaun Church en met inzet van gemeenteleden is het echt bijna zover!

Eind deze week (15 april) zal het gebouw officieel in gebruik genomen worden.

Dat betekent niet dat het kerkje al helemaal af is. Er moet in de eindfase nog heel wat gebeuren. Elektriciteit moet nog aangelegd worden, ramen en luiken voor de ramen, schilder- en plamuurwerk enz. Dat zal ze niet verhinderen om het kerkje alvast in gebruik te nemen!

Door alle problemen in Nepal de afgelopen 1,5 jaar èn de afgelegen lokatie èn de fors gestegen prijzen van het bouwmateriaal is er nog niet voldoende geld voor de afbouw. Daarom wil ik  een oproep doen om ook dit mogelijk te maken. Onze broeders en zusters in Odare hebben daar geen geld voor, hun bijdrage bestaat vooral uit de persoonlijke inzet bij de bouw. Er is nog ongeveer 1500 euro nodig. Helpt u mee om de afwerking van dit mooie kerkje mogelijk te maken?

U kunt uw bijdrage storten op Ibannummer NL10 ABNA 0524 649 324 (zonder spaties!) t.n.v. st. Hope for Nepal, onder vermelding van Odare. Alvast heel erg bedankt!

Gelezen: 1781 keer