INLOGGEN


Nepal in de schijnwerper bij Metterdaad

Deze dagen staat Nepal in de schijnwerper bij EO-Metterdaad onder de titel "Zending en Zorg in Nepal". Klik hier voor een overzicht.

Het gaat met name over het werk van de Leprazending en de betrokkenheid van de GZB bij de verspreiding van het evangelie in Nepal. Dit heeft uiteindelijk 3 mooie en ontroerende uitzendingen opgeleverd!

Ramesh (foto: EO-Metterdaad)

De uitzendingen gaan over Ramesh Nepali, een Nepalese man gehandicapt door polio. Door zelfhulpgroepen op te zetten worden mensen als hij geholpen om zelf in hun onderhoud te voorzien. Lees en bekijk hier meer. Kijk ook hier.

De tweede gaat over Sita Gurung, zelf ex-leprapatient, die werkt als pastoraal werker in het Green Pastures Hospital in Pokhara. God had een plan voor haar leven!

De derde uitzending gaat over Nawaraj die al jaren werkt als evangelist. Navaraj kwam tot bekering toen God hem genas van polio. Jarenlang heeft hij in de meest afgelegen gebieden in Nepal het evangelie verkondigd en kerken gesticht. Een bevlogen man met grote liefde voor zijn eigen volk maar vooral ook met een brandend hart voor Christus! Kijk ook hier.

 

 Overzicht van de volledige TV-uitzendingen:

Ramesh.

Sita Gurung.

Nawaraj.

 

Gelezen: 1597 keer