Benodigde tijd:
Ongeveer 1 uur voorbereiding en 15 minuten stomen.
Achar
Allereerst het recept voor de 'achar' (saus) waarin de momo gedompeld wordt voor het eten:
Benodigd:
Benodigde tijd:
Ongeveer 1 uur voorbereiding en 15 minuten stomen.
Achar
Allereerst het recept voor de 'achar' (saus) waarin de momo gedompeld wordt voor het eten:
Benodigd:
Bereiding:
Mix de ingrediënten in een keukenmachine. De achar is dan klaar voor gebruik. Na een dag in de koelkast is ze nog lekkerder!
Deeg:
Benodigd:
Bereiding:
Doe alle ingrediënten in een grote kom en mix en kneed het goed tot het een mooie homogene massa is. Zet het afgedekt 30 minuten weg. Kneed het nogmaals en rol het uit.
Vulling:
Benodigd:
Bereiding:
Mix alle ingrediënten in een grote kom. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe. Zet dit afgedekt minstens een uur in de koelkast.
Snijd het deeg uit en vul ze met de vulling en plak ze goed dicht.
Stoom of frituur ze daarna (stomen ongeveer 15 minuten).
Smul ze!