INLOGGEN


Actie voor een huisje voor Tilak, Ganga en Prathan

Tilak Giri kennen we al heel lang, sinds 1999. Tilak is getrouwd met Ganga en samen hebben ze een zoontje Prathan (4 jr oud).

Tilak is bijbelleraar en gemeentestichter. Hij heeft een goede theologische opleiding gehad op o.a. een bijbelschool in Zuid India en is al een aantal jaren actief vanuit Kathmandu. Daar wonen ze ook nu nog, echter...

Ze hebben een kamer gehuurd in een pand dat ook beschadigd is door de aardbevingen. Om die reden durven ze alleen overdag in hun kamer te verblijven, 's nachts slapen ze in een tentje buiten uit angst voor nieuwe bevingen.

Door de huidige situatie in Kathmandu is het onmogelijk een betaalbare andere kamer te vinden, daarom zitten ze erg omhoog. Daarbij zal de natte moesson ook heel snel beginnen.

Hij heeft een stukje grond waarop hij een eenvoudig huisje voor hemzelf en zijn gezin wil bouwen, daar heeft hij nog ongeveer 3000 Euro voor nodig die hij niet zelf heeft. Wie helpt mee om dit mogelijk te maken. Giften hiervoor kunnen o.v.v. Tilak overgemaakt worden naar het hiernaast genoemde IBAN-nummer. Alvast mede namens Tilak en Ganga heel erg bedankt!

Gelezen: 3150 keer